Mikä on Edico-palvelu?

Edico-palvelu on kehitetty sitä varten, että ihmiset voisivat turvallisesti vaihtaa erilaisia tiedostoja toistensa kanssa tai esittää niitä samanaikaisesti toisilleen internetin yli.

Edico on tiedostonjakopalvelu. Istuntokansioiden avulla voit jakaa tiedostoja tämän palvelun kautta. Voit kutsua osallistujia jokaiseen istuntokansioon. Palvelun kautta voit pitää videokokouksia useiden osallistujien kanssa ja keskustella heidän kanssaan chat-toiminnon avulla. Videoneuvottelujen aikana voit käyttää samanaikaisesti chat-, tiedostonjako- ja esitystoimintoa. Viestit säilyvät tapaamisten jälkeen, ja jokainen osallistuja voi osallistua esitykseen haluamallaan tavalla.

Mitä Edico-palvelu ei ole? – Palvelu ei ole tarkoitettu tiedostojen pitkäaikaiseen säilytykseen.

Kokeile nyt ilmaiseksi!

Edico Lite -istuntokansiota voit käydä kokeilemassa 48 h ajan ilmaiseksi.
Istuntokansiossa saat testattua kuinka Edico S -tuotteen istuntokansion ominaisuudet vastaavat tarpeitasi.
Voit kutsua tähän yhteen istuntokansioon kerrallaan enintään kaksi kutsuttua osanottajaa samanaikaiseen istuntoon. Eri aikaan istuntokansiossa voi vieralla rajoittamaton lukumäärä kutsuttuja osanottajia.

Edico tekee työstäsi ja elämästäsi helpompaa tarjoamalla ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Voit luoda niin monta istuntokansiota kuin haluat, jolloin voit hallita liiketoimintaasi ja sosiaalista elämääsi erikseen yhdessä palvelussa.

Toistaiseksi voit tilata vain Edico S -palvelun.

Hinnat ilmoitetaan myöhemmin!

Edico-palvelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hallita yhteisöjen toimintaa tai yksityistä elämää etänä, mikä säästää aikaa, rahaa ja matkustamista.

Meidän Blogimme

Edico -palvelu antaa ihmisille mahdollisuuden toteuttaa sellaisia asioita turvallisesti, jotka heille vaikkapa asuinpaikan takia eivät olisi muuten mahdollisia. Edico -palvelun toimintaa ja sen käyttömahdollisuuksia kuvataan jatkossa tarkemmin, joten toivotamme mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Muutamia lausuntoja Edico -palvelun käytöstä

Henri Ratinen

Laki- ja yrityspalvelu, Yritystoiminta

Olemme käyttäneet Edicoa nyt jo parin vuoden ajan ja olleet tyytyväisiä palveluun. Hyvää palvelussa on erityisesti käytön helppous kutsuttavalle osanottajalle, sillä hänen ei tarvitse luoda tiliä itselleen. Lisäksi olen oikein tyytyväinen siihen, miten antamani kehitysehdotukset on otettu Edicossa huomioon ja toteutettu. Näiden avulla on helpotettu tiedostohallintaa dokumenttien saatekommenteilla ja huomioväreillä, joilla voi antaa lisäinformaatiota dokumenttien vastaanottajalle kumpaankin suuntaan.

Juha Hoskari

Hammashoitoasema Dentti, Yritystoiminta

Olemme käyttäneet Edico-palvelua korkeaa tietosuojaa vaativien tiedostojen toimittamiseen yhteistyötahoillemme vuoden 2018 alusta alkaen. He saavat helpon tavan toistuvaan tiedonvaihtoon kirjautumalla palveluun vakiotunnuksillaan. Asiakkaille Edicon käyttö on ollut sujuvaa ja itse olemme kokeneet sen helpottavan työtämme. Viestittely chatin kautta toimii silloinkin, kun olemme Edicossa eri aikaan. Tiedostojen siirtäminen, säilyttäminen ja poistaminen on tehty havainnolliseksi ja helposti omaksuttavaksi. Tietoturva on hoidettu nykyisten vaatimusten mukaisesti.

Heikki Virtanen

Perheenisä, Yksityishenkilö

Edico S on ollut minulle ja perheelleni erittäin hyödyllinen palvelu jo kauan. Pidän sen kautta yhteyttä sukulaisiini, joista osa asuu Suomessa ja osa myös ulkomailla.
On turvallista vaihtaa tietoja ja valokuvia esimerkiksi Amerikassa asuvien setäni ja serkkujeni kanssa, koska tiedot ovat usein sellaisia, joiden haluaa varmasti pysyvän vain meidän tietoinamme. Voin myös luottaa siihen, että perheen valokuvat ja erityisesti lapsien valokuvat eivät pääse leviämään mihinkään muualle internetissä.

(lisää…)

Reijo Kangasmäki

Patenttikonsultointi Kangasmäki Oy, Yritystoiminta

Tiedonvaihto keksijän kanssa on aina luottamuksellista, keskustelevaa ja vuorovaikutteista. Jo Edicon kehityksen alkumetreiltä lähtien olen hyödyntänyt sen internet-yhteydellä toimivaa tiedonvaihtopalvelua, nykyisin Edicoa ja aikaisemmin sen edeltäjää. Keksinnön esittäminen keksijän laatimien dokumenttien avulla vaatii alkuvaiheessa helppoa, mutta luotettavasti ja luottamuksellisesti toimivaa järjestelmää.

(lisää…)

Jaakko Koskikari

Urheiluseuran puheenjohtaja ja parin muun yhdistyksen johtoryhmän jäsen, Yhdistystoiminta

Olen aktiivisesti mukana erään urheiluseuran ja parin muun yhdistyksen toiminnassa.
Näiden yhdistysten toimintaan Edico -palvelu on tuonut paljon uutta luotettavuutta ja tehokkuutta.
Me käytämme Edico – palvelua mm. jäsentietojemme jakeluun yhdistysten vastuuhenkilöiden kesken sekä yhteydenpitoon jäsenistöön erityisesti luottamusta vaativissa asioissa.

(lisää…)