4.1.5 Yhteydet esimiesten ja työntekijöiden välillä

Yritysryhmä
Arkkitehti -, insinööri – ja suunnittelutoimistot  

Yritys
Olemme teollisuuden suunnittelua tekevä yritys, joka pystyy tekemään joko uuden tai uudistettavan teollisuuslaitoksen prosessisuunnittelua, mekaanista tehdassuunnittelua, sähköistyssuunnittelua, automaatiosuunnittelua ja tietoteknistä suunnittelua. Asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset ja projektitoimituksia teollisuudelle suorittavat yritykset. 

Käyttökuvaus
Yhteydet esimiesten ja työntekijöiden välillä

Yhteydet esimiesten ja työntekijöiden välillä joudutaan suurelta osin hoitamaan etäyhteyksillä, koska toimintamme on normaalitilanteessakin hyvin hajautettua. Meillä on useita toimistoja eri paikkakunnilla, osa työntekijöistämme työskentelee kotona etätöissä, osa työntekijöistämme työskentelee asiakkaiden luona (projektitoimittajat ja tehtaat) eri puolilla maailmaa (suunnittelutyöt, testaukset ja käyttöönotot).

Asiat, joita esimiehet ja heidän alaisensa käsittelevät yhdessä ovat usein luottamuksellisia. Silloin, kun puhutaan palkoista, työsopimusasioista tai henkilökohtaisista asioista etäyhteyksillä niin Edico – palvelu tarjoaa turvallisen ja kätevän työvälineen. Jokaisella esimiehellä on käytössä Edico – palvelu, jota voi käyttää juuri näihin yhteyksiin. Usein joku työntekijämme on kaukana aikavyöhykkeen takana käyttöönottamassa projektitoimitusta jonkun loppuasiakkaan tehtaalla. Silloin Edico – palvelua voi käyttää tietojen vaihtoon kotitoimipisteen ihmisten kanssa niin, että kummankaan unirytmi ei häiriinny. Tarvittaessa voidaan sitten sopia sellainen istunto, jossa molemmat ovat samanaikaisesti mukana. 

Suuri etu on tehokkuuden ohella kuitenkin se, että voi erillään olevien ihmisten kesken ilman pelkoa tietojen vuotamisesta vaihtaa luottamuksellisia tietoja tai mitä tahansa tietoja joko samanaikaisissa istunnoissa tai eriaikaisissa istunnoissa ja siten välttää hajautetun toiminnan haittapuolia.