2. Edico – palvelu – käyttäjät

2.1 Tilinomistaja

Tilinomistaja on se henkilö, jolle tili on tilattu ja jonka käyttäjä hän on. Tilinomistaja voi vaihtaa tilin salasanan. Edico-palvelun C-ominaisuus antaa tilinomistajalle mahdollisuuden valtuuttaa tilin käyttäjiksi myös rinnakkaisia luotettavia henkilöitä. Heille tilin omistaja antaa kirjautumistunnukset tiliin. Vain tilin omistaja voi uusia tilin salasanan unohtuneen tai muutetun salasanan tilalle.

2.2 Rinnakkainen tilin käyttäjä

Tilin käyttäjä (tilinomistaja tai rinnakkainen tilin käyttäjä) hallitsee tiliä ja voi luoda siihen kuuluvia istuntokansioita. Tilin käyttäjä määrittelee sen, keitä hän kutsuu jokaiseen avaamaansa istuntokansioon. Hän määrittelee myös sen, käyttääkö istuntokansiossa salasanaa vai ei. Lisäksi hän voi myös vaihtaa istuntokansion salasanan tai poistaa koko istuntokansion ja näin rajoittaa sen käyttöä.

2.3 Kutsuttu osanottaja

Kutsuttu osanottaja on se henkilö, jonka tilin käyttäjä on kutsunut osanottajaksi istuntokansioon ja ilmoittanut hänelle siihen kuuluvan salasanan. Kutsuttu osanottaja tarvitsee vain selaimen. Hän ei tarvitse rekisteröitymistä minnekään.